Na intense belangstelling heeft de Turkse moskee in Utrecht, HDV Utrecht ULU Camii, een traditionele iftar georganiseerd op 10 en 11 mei - TurksePers.nl

Na intense belangstelling voorgaande jaren heeft de Turkse moskee in Utrecht, HDV Utrecht Ulu Camii, dit jaar weer een straatiftar georganiseerd in het kader van de heilige maand Ramadan.

Afgelopen vrijdag bezochten in totaal 400 mensen de iftar, de maaltijd waarbij de moslims tijdens de Ramadan hun vasten verbreken. Het iftar-programma is voor iedereen die samen het vasten wil verbreken. Naast de Turkse gemeenschap waren ook veel Nederlandse buurtbewoners aanwezig die deelnamen aan de iftar. Ook Kamerlid Selçuk Öztürk, mede-oprichter en partijvoorzitter van Denk, nam deel aan de iftar.

Kamerlid Selçuk Öztürk, mede-oprichter en partijvoorzitter van Denk, nam deel aan de iftar geoorganiseerd door de Turkse Moskee in Utrecht - TurksePers.nl

Vandaag zal de iftar weer gehouden worden. De Utrechtse moskee nodigt iedereen van harte uit om samen het vasten te verbreken.

Uitnodiging iftar 11 mei 2019 door Turkse Moskee HDV ULU Camii in Utrecht - TurksePers.nl