Het zonnige kustplaatsje Antalya heeft 12 grote Indiase bruiloften georganiseerd en verwacht dit jaar nog 3 extra te verwelkomen - TurksePers.nl
Het zonnige kustplaatsje Antalya heeft 12 grote Indiase bruiloften georganiseerd en verwacht dit jaar nog 3 extra te verwelkomen - TurksePers.nl

Meer en meer Indiase koppels willen de knoop doorhakken in het zonnige kustplaatsje Antalya in Turkije, volgens een insider van de huwelijksnijverheid.

Van de ongeveer 1 miljoen bruiloften die jaarlijks in India worden georganiseerd, zijn er ongeveer 10.000 in het buitenland georganiseerd, zei Bunyat Ozpak, mede-eigenaar van Inventum Global, een Indiase organisatie voor huwelijksorganisatie in Antalya, aan de Turkse Middellandse Zee.

“Ongeveer $ 40-45 miljard wordt elk jaar in India uitgegeven aan bruiloften,” vertelde Ozpak.

“Dit creëert een internationale sector. Turkije heeft hiermee een serieus potentieel. We werken eraan om ons marktaandeel te vergroten, “voegde hij eraan toe.

De resortstad Antalya heeft tot nu toe 12 grote, meerdaagse Indiase bruiloften georganiseerd, zei Ozpak, en er zullen nog drie grote bruiloften worden gehouden om daar tot het einde van dit jaar te worden gehouden.

$ 1,5 miljoen ceremonie 

Het Indiase echtpaar Arjun Arora en Sukriti Grover hebben onlangs het zonnige resort gekozen als gastheer voor hun bruiloft, een evenement dat vier dagen en vier nachten duurt.

Ongeveer 600 gasten uit verschillende landen woonden de bruiloft bij.

Een 80-persoon keuken team werd alleen voor de bruiloft naar Turkije gevlogen.

Er werd ook een 50-koppig team gestuurd om make-up, kapper, foto’s en decoratie te maken. Dit was een aanvulling op een 200-koppig Turks team tijdens de bruiloft.

Ongeveer $ 1,5 miljoen werd besteed aan de bruiloft, die werd georganiseerd in een vijfsterrenhotel in de wijk Belek in Antalya.