erdogan
De nationale minister van Defensie Akar ontmoet veiligheidseenheden die zich bezighouden met terrorismebestrijding

President Recep Tayyip Erdogan sprak over de telefoon met de nationale minister van defensie Hulusi Akar, die militair personeel ontmoette dat gestationeerd is in het district Yuksekova in het zuidoosten van de provincie Hakkari, en zijn Eid-groeten aan hen overbracht.

Akar bezocht beveiligingseenheden die dienst deden in antiterreuroperaties in het zuidoosten.

Erdogan bracht zijn welwillendheid over aan de soldaten.

“Ik feliciteer jullie allemaal met deze eervolle strijd … Ik omhels jullie nogmaals allemaal met de wens jullie in andere vakanties te ontmoeten, en moge God jullie allemaal helpen.”

Akar samen met de Turkse opperbevelhebber Yasar Guler en de opperbevelhebbers van de strijdkrachten bezochten soldaten in de ochtend van Eid Al-Adha en voegden zich bij hen voor het ontbijt.

Hij prees hun inspanningen in terrorismebestrijdingsoperaties en beloofde de strijd tegen terroristen voort te zetten totdat de dreiging volledig is verdwenen.

Afzonderlijk bracht president-assistent Ibrahim Kalin via Twitter zijn Eid-boodschap over aan alle moslims.

“Eid Mubarak aan alle moslims, mag dit een veelbelovende gelegenheid zijn voor viering en herdenking.Mocht het ons allemaal vrede en geluk brengen.Mogen het ons dichter bij God brengen en bij elkaar,” zei hij op dinsdag.